| evanescenCe sarkı sözLeri . . | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
qeDy Moderatör
Mesaj Sayısı : 1914 Rep Puan : 2537 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 29 Nerden : ankaRa
| Konu: evanescenCe sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:10 pm | |
| Birng Me To Life How can you see into my eyes like open doors Leading you down into my core Nasıl bakabiliyorsun gözlerimin içine, Seni özüme doğru götüren açık kapılar gibi
Where I''ve become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold Can taşımadan bezdiğim bu yerlerde ruhum soğuklarda uyumaktaydı
Until you find it there and Lead it back home wake me up inside Sen onu oralarda bulana kadar, Yuvasına geri götürüne kadar, İçimi uyandırana kadar
wake me up inside İçimi uyandır
Call my name and save me from the dark Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan
Bid my blood to run Harekete geçir kanımı, aksın
Before i come undone Save me from the nothing i''ve become Yaşamamışlığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden
Now that I know what I''m without Neyden mahrum kaldığımı şimdi anlıyorum
You can''t just leave me Beni hemen terk edemezsin
Breathe into me and make me real İçime nefesini ver ve gerçek yap beni
Bring me to life Hayata döndür beni
Frozen inside without your touch Without your love darling Only you are the life among the dead Senin dokunuşların Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında, tek sensin, hayat olan.
All this time I can''t believe I couldn''t see İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman
Kept in the dark but you were there in front of me Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin.
I''ve been sleeping a thousand years it seems Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan
Got to open my eyes to everything Her şeye açmalıyım gözlerimi
Without a thought without a voice without a soul Don''t let me die here beni ölüme terk etme bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde..
There must be something more Daha fazlası yaşanmalı
bring me to life Beni hayata döndür
Evanescence - My Immortal I''m so tired of being here suppressed by all my childish fears Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum
And if you have to leave Ve eğer gitmek zorundaysan
I wish that you would just leave Hemen gitmeni dilerim
''Cause your presence still lingers here Çünkü varlığının hala burada oyalanıyor(takılıp kalıyor)
And it won''t leave me alone Ve beni yalnız bırakmayacak
These wounds won''t seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor.
This pain is just too real Bu acı fazla gerçek
There''s just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var
[ When you cried I''d wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim
When you''d scream I''d fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım
I held your hand through all of these years Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum.
But you still have all of me Fakat hala bana tamamen sahipsin ]
You used to captivate me by your resonating light Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin.
Now I''m bound by the life you left behind Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım
Your face it haunts my once pleasant dreams Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor
Your voice it chased away all the sanity in me Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı
These wounds won''t seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor.
This pain is just too real Bu acı fazla gerçek
There''s just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var
[ When you cried I''d wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim
When you''d scream I''d fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım
I''ve tried so hard to tell myself that you''re gone Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım
But though you''re still with me Ama hala benimle olmana rağmen
I''ve been alone all along Baştan beri yalnızım
Tourniquet - Evanescence i tried to kill the pain Acıyı öldürmek istedim
but only brought more Ama sadece daha çok getirdim
i lay dying Ölmeye layığım
and i''m pouring crimson regret and betrayal Ve kıpkırmızı bir pişmanlık ve ihanet akıtıyorum
i''m dying praying bleeding and screaming Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum
am i too lost to be saved Kurtarılamayacak kadar kayıp mıyım?
am i too lost? Çok mu kayıbım
my God my tourniquet Tanrım,
return to me salvation Kurtuluşu bana geri ver
my God my tourniquet Tanrım, sargı bezim
return to me salvation Kurtuluşu bana geri ver
do you remember me Beni hatırlıyor musun?
lost for so long Çok uzun süredir kayıbım
will you be on the other side Diğer tarafta olacak mısın? or will you forget me Ya da beni unutacak mısın?
i''m dying praying bleeding and screaming Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum
am i too lost to be saved Kurtarılamayacak kadar kayıpmıyım
am i too lost? Çok mu kayıbım
Nakarat
my wounds cry for the grave Yaralarım mezar için ağlıyor
my soul cries for deliverance Ruhum kurtuluş için ağlıyor
will i be denied Christ Red mi edileceğim Tanrım
tourniquet Sargı bezi
my suicide İntiharım | |
|
| |
qeDy Moderatör
Mesaj Sayısı : 1914 Rep Puan : 2537 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 29 Nerden : ankaRa
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:11 pm | |
| CALL ME WHEN YOU ARE SOBER
Nakarat:
[ Don't cry to me Bana gelip ağlama
If you loved me, Beni sevseydin
You would be here with me. Burada benimle birlikte olurdun
You want me, Beni istiyorsan
Come find me. Gel bul beni
Make up your mind. Kararını ver ]
Should I let you fall? Düşmene izin vermeli miyim?
Lose it all? Her şeyi kaybetmene?
So maybe you can remember yourself. Böylece belki kendini hatırlayabilirsin
Can't keep believing, İnanmayı sürdüremem
We're only deceiving ourselves . Sadece kendimizi kandırıyoruz
And I'm sick of the lie, Ve ben yalandan bıktım
And you're too late. Ve sen çok geç kaldın
Nakarat
Couldn't take the blame Suçu üstlenemiyorsun
Sick with shame. Utancından hasta oldun
Must be exhausting to lose your own game. Kendi oyununu kaybetmek yorucu olmalı
Selfishly hated Bencilce nefret ettin
No wonder you're jaded. Şüphesiz bitkinsin
You can't play the victim this time, Bu kez kurbanı oynayamazsın
And you're too late. Ve sen çok geç kaldın
Nakarat
You never call me when you're sober. Beni hiç ayıkken aramıyorsun
You only want it cause it's over, Bunu sadece bitmiş olduğu için istiyorsun
It's over. Artık bitti
How could I have burned paradise? Cenneti nasıl yakmış olabilirim?
How could I - you were never mine. Nasıl? sen asla benim olmadın
Nakarat
| |
|
| |
qeDy Moderatör
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:11 pm | |
| Lithium Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, i want to stay in love with my sorrow. Oh but god i want to let it go. Come to bed, don't make me sleep alone. Couldn't hide the emptiness, you let it show. Never wanted it to be so cold. Just didn't drink enough to say you love me. I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me. Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, i want to stay in love with my sorrow. Don't want to let it lay me down this time. Drown my will to fly. Here in the darkness i know myself. Can't break free until i let it go. Let me go. Darling, i forgive you after all. Snything is better than to be alone. And in the end i guess i had to fall. Always find my place among the ashes. I can't hold on to me, Wonder what's wrong with me. Lithium, don't want to lock me up inside. Lithium, don't want to forget how it feels without... Lithium, i want to stay in love with my sorrow. Oh but god i want to let it go.
Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum Ama tanrım böyle devam etmesini istiyorum
Yatağa gel, yalnız uyutma beni Oluşturduğun boşluğu saklayamıyorum artık Hiç istemezdim böyle soğuk olmasını Sadece içmedin yeterince, beni sevdiğini söyleyecek kadar
Artık kendime tutunamıyorum Merak ediyorum, yanlış nerde?
Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum
Bu kez beni düşürmene izin vermek istemiyorum Uçma isteğimi boğ Burda, karanlığın içinde kim olduğumu biliyorum Rahat bırakana kadar özgür olamıyacağım Gitmeme izin ver
Sevgilim, seni herşeye rağmen affediyorum Herşey yalnız olmaktan daha iyidir Ve sonunda biliyorum ki düşmek zorundayım Ve her zaman küllerin arasında yerimi bulacağım
Lityum - ben kendi içime kilitlemeni istemiyorum Lityum - onsuz olmanın nasıl hissettirdiğini unutmak istemiyorum Lityum - hüznümle aşkımın içinde kalmak istiyorum Ama tanrım böyle devam etmesini istiyorum | |
|
| |
qeDy Moderatör
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:12 pm | |
| Now i will tell you what i've done for you 50 thousand tears i've cried Screaming deceiving and bleeding for you And you still won't hear me Don't want your hand this time i'll save myself Maybe i'll wake up for once Not tormented daily defeated by you Just when i thought i'd reached the bottom I'm dying again
I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through I'm going under
Blurring and stirring the truth and the lies So i don't know what's real and what's not Always confusing the thoughts in my head So i can't trust myself anymore I'm dying again
I'm going under Drowning in you I'm falling forever I've got to break through
So go on and scream Scream at me i'm so far away I won't be broken again I've got to breathe i can't keep going under
Söz: - Müzik: - Albüm: -
TERCÜMESİ Dibe İniyorum Şimdi sana senin için ne yaptığımı anlatacağım 50 bin gözyaşı döktüm Senin için bağırarak aldatarak ve kanayarak Ve sen hala beni duymuyorsun Dibe iniyorum Bu kez ellerini istemiyorum, kendi kendimi kurtaracağım Belki bir kez uyanacağım Senin tarafından acı çektirilmemiş ve her gün yenilmemiş olarak Tam dibe varmış olduğumu düşündüğüm sırada Yine dalıyorum
Dibe iniyorum Sende boğuluyorum Sonsuza dek düşüyorum Harekete geçmeliyim Dibe iniyorum
Bulandırıyor ve karıştırıyorum doğruyu ve yalanı Bu yüzden neyin gerçek olduğunu bilmiyorum Bu yüzden neyin gerçek neyin gerçek olmadığını bilmiyorum Kafamdaki düşünceleri her zaman karıştırıyorum Bu yüzden artık kendime güvenemiyorum Yine dalıyorum
Devam et ve bağır Bağır bana çok uzaklardan Tekrar kırılmayacağım Nefes almalıyım dibe inmeye devam edemem Yine dalıyorum | |
|
| |
qeDy Moderatör
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:12 pm | |
| _ANYWHERE_ Dear my love, haven't you wanted to be with me -benim sevgili aşkım, benimle olmak istemedin mi? And dear my love, haven't you longed to be free -ve benim sevgili aşkım, özgür olmaya hasret değil miydin I can't keep pretending that I don't even know you -kim olduğunu bile bilmiyormuş gibi yapmaya devam edemem And at sweet night, you are my own -ve bu tatlı gecede ,sen benimsin Take my hand -elimi tut
--Nakarat--
We're leaving here tonight -bu gece burdan ayrılıyoruz There's no need to tell anyone -kimseye söylemeye gerek yok They'd only hold us down -onlar sadece bizi tutardı So by the morning light -bu yüzden gün ışıdığıyla We'll be half way to anywhere -herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Where love is more than just your name -aşkın adından fazlası olduğu bir yerin
I have dreamt of a place for you and i -senin ve benim için bir yer düşledim No one knows who we are there -orada kim olduğmuzu kimse bilemez All I want is to give my life only to you -tek istediğim hayatımı sadece sana vermek I've dreamt so long I cannot dream anymore -o kadar uzun zamandır düşledim ki daha düşleyemiyorum Let's run away, I'll take you there -hadi kaçalım seni oraya götüreceğim
We're leaving here tonight -bu gece burdan ayrılıyoruz There's no need to tell anyone -kimseye söylemeye gerek yok They'd only hold us down -onlar sadece bizi tutardı So by the morning light -bu yüzden gün ışıdığıyla We'll be half way to anywhere -herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Where love is more than just your name -aşkın adından fazlası olduğu bir yerin
Forget this life -unut bu hayatı Come with me -benimle gel Don't look back you're safe now -arkana bakma, şimdi güvendesin Unlock your heart -kalbini aç Drop your guard -gardını düşür No one's left to stop you -seni durduracak kimse kalmadı
We're leaving here tonight -bu gece burdan ayrılıyoruz There's no need to tell anyone -kimseye söylemeye gerek yok They'd only hold us down -onlar sadece bizi tutardı So by the morning light -bu yüzden gün ışıdığıyla We'll be half way to anywhere -herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Where love is more than just your name … -aşkın adından fazlası olduğu bir yerin…
_ALL THAT I'M LİVİNG FOR_ All that I'm living for -Yaşadığım herşey için
All that I'm dying for -Öldüğüm her şey için
All that I can't ignore alone at night -Tüm bu yalnız gecelere aldıramıyorum
I can feel the night beginning -Gecenin başladığını hissedebiliyorum
Separate me from the living -Beni yaşamdan ayıryor
Understanding me -Beni anlıyor
After all I've seen -Gördüğüm herşeyden sonra
Piecing every thought together -Her parça birleşiyor
Find the words to make me better -Beni daha iyi yapacak sözcükleri bul
If I only knew how to pull myself apart -Eğer kendimi nasıl ayrı parçalara çektiğimi bilseydim
All that I'm living for -Yaşadığım herşey için
All that I'm wanted for -İstediğim her şey için
Although I wanted more -Daha çok istediğim halde
Lock the last open door- my ghosts are gaining on me -Açık olan son kapıyı kiltle-hayaletlerim bana katılıyor
I believe that dreams are sacred -Rüyaların kutsal olduğuna inanırım
Take my darkest fears and play them -En karanlık korkularımı al ve oyna onlarla
Like a lullaby -Tıpkı bir ninni gibi
Like a reason why -Tıpkı nedeni olan bir sebep gibi
Like a play of my obsessions -Tıpkı saplantılarımın bir oyunu gibi
Make me understand the lesson -Dersi anlamamı sağla bana
So I'll find myself -Bu şekilde kendimi bulacağım
So I wont be lost again -Bu şekilde yine kaybolmayacağım
-----------chorus------------
Guess I thought I'd have to change the world -Sanırım dünyayı değiştirmem gerekiyor
To make you see me -Beni görmeni sağlamak için
To be the one -Tek olmayı
I could have run forever -Sonsuza kadar koşabilirdim
But how for would I have come -Ama nasıl gelebilirdim ki
Without mourning your love? -Senin aşkına yas tutmadan
All that I'm living for -Yaşadığım herşey için
All that I'm wanted for -İstediğim herşey için
Although I wanted more -Daha çok istediğim halde
Lock the last open door- my ghosts are gaining on me -Açık olan son kapıyı kiltle-hayaletlerim bana katılıyor
Should it hurt to love you? -Sana aşık olmak incitir mi?
Should I feel like I do? -Yapmış gibi hissetmeli miyim?
Should I lock the last open door -Açık olan son kapıyı kilitlemeli miyim?
My ghosts are gaining on me -Hayaletlerim bana katılıyor
_EVERYBODY'S FOOL_ perfect by nature Doğuştan kusursuz
icons of self indulgence Kendine hoşgörünin simgeleri
just what we all need Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey
more lies about a world that bir dünya hakkında daha fazla yalan never was and never will be Hiç var olmamış ve olmayacak olan
have you no shame don't you see me Hiç utanman yok mu beni görmüyor musun?
you know you've got everybody fooled Biliyorsun herkesi ahmak yerine koydun
look here she comes now Bak o geliyor işte
bow down and stare in wonder Önünde eğil ve meraklı bir şekilde bak
oh how we love you Oh seni ne çok seviyoruz
no flaws when you're pretending Sen aldatırken hiçbir kusur yok
but now i know she Fakat şimdi biliyorum o
never was and never will be Hiçbir zaman var olmadı ve olmayacak
you don't know how you've betrayed me Sen bana nasıl ihanet ettiğini bilmiyorsun
and somehow you've got everybody fooled Ve bir şekilde herkesi kandırdın
without the mask where will you hide Masken olmadan nereye saklanacaksın
can't find yourself lost in your lie Kendi yalanında kendini bulamıyorsun
i know the truth now Şimdi gerçeği biliyorum
i know who you are Kim olduğunu biliyorum
and i don't love you anymore Ve seni artık sevmiyorum
it never was and never will be Hiçbir zaman var olmadı, olmayacak da
you're not real and you can't save me Sen gerçek değilsin ve beni kurtaramazsın
somehow now you're everybody's fool Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın
| |
|
| |
qeDy Moderatör
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:13 pm | |
| _TAKİNG OVER ME_ you don't remember me but i remember you beni hatırlamıyorsun ama ben seni hatırlıyorum
i lie awake and try so hard not to think of you uyanık yatıyorum ve seni düşünmemeye çalışıyorum
but who can decide what they dream? and dream i do... fakat kim neyi düşleyeceğine karar verebilir ki ve düşlüyorum...
i believe in you sana inanıyorum
i'll give up everything just to find you seni bulmak için her seyden vazgeçeceğim
i have to be with you to live to breathe seninle olmak zorundayım yasamak ,nefes almak için
you're taking over me beni ele geçiriyorsun
have you forgotten all i know and all we had? bildiklerimi ve yaşadıklarımızı unuttun mu
you saw me mourning my love for you beni yasını tutarken gördün aşkım
and touched my hand ve ellerime dokundun
i knew you loved me then biliyordum o zaman beni seviyordun
i'll give up everything just to find you seni bulmak için her seyden vazgeçeceğim
i have to be with you to live to breathe seninle olmak zorundayım yasamak, nefes almak için
you're taking over me beni ele geçiriyorsun
i look in the mirror and see your face aynaya bakıyorum ve senin yüzünü görüyorum
if i look deep enough eger yeterince derin bakarsam
so many things inside that are just like you are taking over içerde tıpkı senin gibi bir çok şey kontrolü ele geçiriyor
i have to be with you to live to breathe seninle olmak zorundayım yasamak ,nefes almak için
you're taking over me beni ele geçiriyorsun | |
|
| |
qeDy Moderatör
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:14 pm | |
| Imaginary
I linger in the doorway of alarm clock Alarm saatinin kapı aralığından ayrılamıyorum
Ccreaming monsters calling my name Canavarlar ismimi söylermiş gibi bağırıyor
let me stay Kalmama izin ver
where the wind will whisper to me Rüzgarın benim için fısıldayacağı yerde
where the raindrops as they're falling tell a story Yağmur damlalarının düşerlerken bir hikayee anlattıkları yerde
in my field of paper flowers Kağıt çiçeklerimin tarlasında
and candy clouds of lullaby Ve ninninin tatlı bulutları
i lie inside myself for hours Saatlerdir kendi içimde yatıyorum
and watch my purple sky fly over me Ve mor gökyüzümün üzerimde uçuşunu izliyorum
don't say i'm out of touch Dokunuştan mahrum olduğumu söyleme
with this rampant chaos - your reality Her tarafa yayılmış bu kaos - senin gerçekliğin
i know well what lies beyond my sleeping refuge Uyuma barınağımın ardından neyin yattığını iyi biliyorum
the nightmare i built my own world to escape kabustan kaçmak için kendi dünyamı kurdum
in my field of paper flowers Kağıt çiçeklerimin tarlasında
and candy clouds of lullaby Ve ninninin tatlı bulutların
i lie inside myself for hours Saatlerdir kendi içimde yatıyorum
and watch my purple sky fly over me Ve mor gökyüzümün üzerimde uçuşunu izliyorum
swallowed up in the sound of my screaming Çığlığımın sesinde yutuldu
cannot cease for the fear of silent nights Bu sessiz gecelerin korkusunu durdurmıyorum
oh how i long for the deep sleep dreaming Oh ne zamandan beri bu derin uykuda hayal ediyorum
the goddess of imaginary light Hayali ışığın ilahesini
| |
|
| |
JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Perş. Nis. 23, 2009 11:26 am | |
| | |
|
| |
pixi[é]La_xD Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Rep Puan : 4351 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 34 Nerden : ||| ๑۩۞۩๑ ۞|™•● ANKARA●•™ |۞ ๑۩۞۩๑
| |
| |
qeDy Moderatör
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Ptsi Mayıs 04, 2009 7:07 pm | |
| | |
|
| |
kaktüs SceneKids Özel Üyeler
Mesaj Sayısı : 1450 Rep Puan : 1581 Kayıt tarihi : 21/04/09 Yaş : 33 Nerden : anKaRa...!
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Salı Mayıs 05, 2009 9:24 am | |
| payLaşım ıcın saoL baLım xD | |
|
| |
SceneGirL__ Prenses
Mesaj Sayısı : 1477 Rep Puan : 1585 Kayıt tarihi : 01/05/09 Yaş : 32 Nerden : ●|| ۞ ~• iڪے†ðηвﺙL,Ҳ •~ ۞ ||
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Perş. Mayıs 07, 2009 4:29 pm | |
| | |
|
| |
qeDy Moderatör
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Ptsi Mayıs 11, 2009 9:17 am | |
| | |
|
| |
XxX_Celine_ Prenses
Mesaj Sayısı : 2695 Rep Puan : 3470 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 31 Nerden : «•••ºANKARAº•••»
| Konu: Geri: evanescenCe sarkı sözLeri . . Salı Mayıs 12, 2009 5:29 pm | |
| | |
|
| |
| evanescenCe sarkı sözLeri . . | |
|