SceneKids, EmoFun Forum, Müzik & Chat UYELERE OZEL SCENEKIDS TOPICLER... BAZILARI İÇİN SADECE FORUM AMA BİZİM İÇİN BİR AİLE... UYELİK 5 SANIYE UŞENME AmK :) |
|
| nirvana sarkı sözLeri . . | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
qeDy Moderatör
Mesaj Sayısı : 1914 Rep Puan : 2537 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 29 Nerden : ankaRa
| Konu: nirvana sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:16 pm | |
| Bereketli bezeler
Bütün tatlı şarkıları seven o Şarkılar söylemeyi ve silahını ateşlemeyi seven Fakat anlamını bilmiyor Anlamını bilmiyor ve ben diyorum ki
Bütün tatlı şarkıları seven o Şarkılar söylemeyi ve silahını ateşlemeyi seven Fakat anlamını bilmiyor Anlamını bilmiyor ve ben diyorum ki "Evveeeett!!!"
Biraz daha alabiliriz Tabiat bir orospudur Meyvenin üzerinde çürükler Tazelik gençliktedir
My girl, my girl, where will you go I`m going where the cold wind blows
Her husband, was a hard working man Just about a mile from here His head was found in a driving wheel But his body never was found
Dün Gece Nerde Uyudun
Kızım, kızım yalan söleme bana Söyle, dün gece nerede uyudun
Çamlıkta, çamlıkta Güneşin asla parlamadığı yerde Soğuktan titrerdim bütün gece
Kızım, kızım nereye gideceksin Soğuk rüzgarların estiği yerlere gidiyorum
Çamlığa,çamlığa Güneşin asla parlamadığı yere Soğuktan titrerdim bütün gece Kocası çalışkan bir adamdı Burdan yaklaşık 1 mil uzakta Onun kafası direksiyonda bulundu Ama bedeni henüz bulunamadı
| |
| | | qeDy Moderatör
Mesaj Sayısı : 1914 Rep Puan : 2537 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 29 Nerden : ankaRa
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:16 pm | |
| Come As You Are
Come as you are,as you were As I want you to be As a friend,as a friend As an old enemy Take your time,hurry up The choice is yours,don't be late Take a rest as a friend As an old memory memory memory Come doused mud,soaked in bleach As I want you to be As a trend,as a friend As an old memoria memoria memoria And I swear that I don't have a gun No,I don't have a gun No,I don't have a gun
Gel Olduğun Gibi
Gel olduğun gibi, önceden olduğun gibi Olmanı istediğim gibi Arkadaş gibi, serseri gibi, eski bir düşman gibi Vakit kaybetme, çabuk ol Seçim senin, geç kalma Biraz dinlen, arkadaş gibi, eski bir hatıra gibi Hatıra Gel, çamura bulanmış, beyazlatıcıya batmış şekilde Olmanı istediğim gibi Bir moda gibi, arkadaş gibi, eski bir hatıra gibi Hatıra Ve yemin ederim ki silahım yok Hatıra Hatıra, ve silahım yok Ve yemin ederim ki silahım yok Hayır, silahım yok Hatıra...
| |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:16 pm | |
| Breed
I don't care, i don't care, i don't care, i don't care, i don't care, care if i'm old I don't mind, i don't mind, i don't mind, i don't mind, mind if i don't have a mind Get away, get away, get away, get away, away, way from your home I'm afraid, i'm afraid, i'm afraid, i'm afraid, afraid of a ghost
Even if you have Even if you need I don't need to stare We don't have to breed We can't plant a house We could build a tree And don't even care We could have all three
She said (x8)
I don't care, i don't care, i don't care, i don't care, i don't care, care if it's old I don't mind, i don't mind, i don't mind, i don't mind, mind if i don't have a mind Get away, get away, get away, get away, away, way from your home I'm afraid, i'm afraid, i'm afraid, i'm afraid, afraid of a ghost
Even if you have Even if you need I don't need to stare We don't have to breed We could plant a house We could build a tree I don't even care We could have all three
She said (x8)
| |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:17 pm | |
| Üremek
Umursamıyorum, umursamıyorum, umursamıyorum, umursamıyorum Umursamıyorum, yaşlıyım diye Takmıyorum, takmıyorum, takmıyorum, takmıyorum Takmıyorum aklım yok diye
Git burdan, git burdan, git burdan, git burdan,git evinden Korkuyorum, korkuyorum,korkuyorum, korkuyorum, korkuyorum çünkü Sizde olsa da İhtiyacınız olsa da Küstahlık etmek istemiyorum Üremek zorunda değiliz
Bir ev ekebiliriz Bir ağaç inşa edebiliriz Umrumda bile değil "Üçüne de sahip olabilirdik" dedi O dedi(Kız) | |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:18 pm | |
| Lithium
I'm so happy because today I've found my friends they're in my head I'm so ugly, but that's okay, cause so are you we've broken our mirrors sunday morning is everyday for all i care and I'm not scared light my candles in a daze cause i've found god - hey, hey, hey I'm so lonely but that's okay i shaved my head and I'm not sad and just maybe I'm to blame for all i've heard but I'm not sure I'm so excited, I can't wait to meet you there but i don't care I'm so horny but that's okay my will is good - hey, hey, hey I like it - i'm not gonna crack I miss you - i'm not gonna crack I love you - i'm not gonna crack I kill you - i'm not gonna crack
Lityum
Öyle mutluyum ki, bugün arkadaşlarımı buldum Onlar benim hayalimdeler Öyle çirkinim ki,ama bu önemli değil Çünkü siz de öylesiniz Aynalarımızı kırdık Tek umursadığım olduğundan pazar Ve korkmuyorum Yak mumlarımı şaşkınlıkla,çünkü tanrıyı buldum hey,hey,hey Öyle yalnızım ki,sorun değil kafamı kazıttım Ve mutsuz değilim Ve belki de Tüm duyduklarım için suçlanmalıyım Ama emin değilim Çok heycanlıyım Bekleyemiyorum seninle orada tanışmak için Ama umrumda da değil Çok abazayım ama sorun değil Arzum güzel bir şey hey,hey,hey Bunu beğenmiyorum Çatlamayacağım Seni özlüyorum Çatlamayacağım Seni seviyorum Çatlamayacağım Seni öldürebilirim Çatlamayacağım
| |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:19 pm | |
| Load up on guns and bring your friends Silahları donan ve arkadaşlarını getir
It`s fun to lose and to pretend Kaybetmek ve rol yapmak eğlencelidir
She`s over bored and self assured O aşırı sıkılmış ve kendine güvenli
Oh no, I know a dirty word Oh hayır, pis bir kelime biliyorum
Hello,hello, hello, how low... x defa Merhaba, merhaba, merhaba, ne kadar sığ...
Nakarat :
[ With the lights out it`s less dangerous Işıklar kapalıyken, bu daha az tehlikeli
Here we are now İşte buradayız şimdi
Entertain us Eğlendir bizi
I feel stupid and contagious Kendimi aptal ve bulaşıcı hissediyorum
Here we are now İşte buradayız şimdi
Entertain us Eğlendir bizi
A mulatto Bir melez
An albino Bir albino
A mosquito Bir sivrisinek
My Libido yeah Benim libidom evet ]
I`m worse at what I do best En iyi yaptığım şeyde daha kötüyüm
And for this gift I feel blessed Ve bu tanrı vergisi yetenekten dolayı kutsanmış hissediyorum
Our little group has always been Küçük grubumuz hep varoldu
And always will until the end Ve sonuna kadar da varolacak
Hello, how low? (x defa) Merhaba, merhaba, merhaba, ne kadar sığ...
Nakarat
And I forget just why I taste Ve neden tattığımı unutuyorum
Oh yeah, I guess it makes me smile Oh evet, sanırım beni gülümsetiyor
I found it hard Bunu zor buldum
It was hard to find Bulması zor oldu
Oh well, whatever, nevermind Oh peki, herneyse, boşver
hello, how low? (x defa) Merhaba, ne kadar aşağı?
Nakarat
Yeah, a denial(x3) Evet, bir inkar
something in the way
Underneath the bridge
The tarp has sprung a leak
And the animals I've trapped
Have all become my pets
And I'm living off of grass
And the drippings from the ceiling
But it's ok to eat fish
Cause they don't have any feelings
Something in the way
Lithium
I'm so happy, 'cause today
I've found my friends, they're in my head
I'm so ugly but that's okay
'cause so are you, we've broken our mirrors
Sunday morning is everyday
for all I care, and I'm not scared
Light my candles in a daze, 'cause I've found god
Yeah, yeah...
Yeah, yeah...
Yeah, yeah...
Yeah, yeah...
Yeah, yeah...
Yeah
I'm so lonely but that's okay
I shaved my head, and I'm not sad
And just maybe I'm to blame
for all I've heard, but I'm not sure
I'm so excited, I can't wait
to meet you there, but I don't care
I'm so horny but that's okay,
My will is good
Yeah, yeah...
Yeah, yeah...
Yeah, yeah...
Yeah, yeah...
Yeah, yeah...
Yeah
I like it, I'm not gonna crack
I miss you, I'm not gonna crack
I love you, I'm not gonna crack
I kill you, I'm not gonna crack
I'm so happy 'cause today
I've found my friends, They're in my head
I'm so ugly but that's okay
'cause so are you, we've broken our mirrors
Sunday morning is everyday
for all I care, and I'm not scared
Light my candles in a daze, 'cause I've found god
I like it, I'm not gonna crack
I miss you, I'm not gonna crack
I love you, I'm not gonna crack
I kill you, I'm not gonna crack
| |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Çarş. Nis. 22, 2009 10:19 pm | |
| DO YOU LOVE ME....
You really like my limousine You like the way the wheels roll You like my seven inch leather heels And goin' to all of the shows
But... Do you love me? Really love me? Do you love me?
You like the credit cards and private planes Money can really take you far You like the hotels and fancy clothes And the sound of electric guitars
You really like rock 'n' roll All of the fame and the masquerade You like the concerts and studios And all the money honey that I make
Your backstage pass and black sunglasses Make you look just like a queen Even the fans they know your face From all of the magazines
| |
| | | JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Perş. Nis. 23, 2009 11:25 am | |
| | |
| | | pixi[é]La_xD Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Rep Puan : 4351 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 34 Nerden : ||| ๑۩۞۩๑ ۞|™•● ANKARA●•™ |۞ ๑۩۞۩๑
| | | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Ptsi Mayıs 04, 2009 7:05 pm | |
| | |
| | | kaktüs SceneKids Özel Üyeler
Mesaj Sayısı : 1450 Rep Puan : 1581 Kayıt tarihi : 21/04/09 Yaş : 33 Nerden : anKaRa...!
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Salı Mayıs 05, 2009 9:25 am | |
| payLaşım ıcın saoL baLım xD | |
| | | SceneGirL__ Prenses
Mesaj Sayısı : 1477 Rep Puan : 1585 Kayıt tarihi : 01/05/09 Yaş : 32 Nerden : ●|| ۞ ~• iڪے†ðηвﺙL,Ҳ •~ ۞ ||
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Perş. Mayıs 07, 2009 4:29 pm | |
| | |
| | | XxX_Celine_ Prenses
Mesaj Sayısı : 2695 Rep Puan : 3470 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 31 Nerden : «•••ºANKARAº•••»
| Konu: Geri: nirvana sarkı sözLeri . . Salı Mayıs 12, 2009 5:48 pm | |
| | |
| | | | nirvana sarkı sözLeri . . | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|