JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: İclal Aydın. Seni Sevıyorum Salı Nis. 21, 2009 12:54 pm | |
| İcLaL Aydın - Séni Séviyorum...Seni Seviyordum Sana uzak kentLerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senLi qünLeri anımsattı akşam qüneşi... Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan herqün anımsarmı aynı qözLeri SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu SaçLarını izLiyordum uzaktan, kulaqının arkasına düşüşü ve burnun, herkesden başkaydı işte... GüLdüğü zaman yukarıya bakardı; Yukarı kaLkan başın ve qüLen qözLerin vardı... Ne qüzeLdiLer sen biLmiyordun... BEN SENİ SEVİYORDUM... Kalbime sıqmıyordu aklımdan qeçenLer DuvarLara, vitrin camLarına, kaLdırımLara çarpıyordu Geri dönüyordu, çoqaLıyordu Senin sesini duyduqum masaLarda erteLiyordum herşeyi, herseyi erteLiyişim oLuyordun KaLp aqrısı oLuyordun, BirLikte soLuduqumuz sokak isimLeri oLuyordun, MevsimLer deqişiyor ve büyüyorduk, DönemeçLer qeçiyor, köprüLer qöze aLıyorduk ve bazen tekin oLmayan suLarın üzerinden atLıyorduk Cesurduk... Ufuk çizqisi maviydi, qün batımı hep turuncu ve kızmızıydı bütün karanfiLLer... Ben SENİ SEVİYORDUM sen biLmiyordun... SevinçLerim oLuyordun arasıra sen hiç biLmiyordun Sonra herhanqi biri oLdun, bütün sevinçLerim bittikten sonra YaqmurLar yaqdı, serin haziran akşamLarı Derken bir gün uzaktan qördüm seni... SaçLarın bana inat başın herseye meydan okuyarak işte yine aynı KaLbimi acıttı her zaman ki qibi... Deqiştik sanıyordum ve sen yine biLmiyordun Şimdi bunLarı anlatsa sana biriLeri kim biLir yada boşver biLme en iyisi | |
|
pixi[é]La_xD Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Rep Puan : 4351 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 34 Nerden : ||| ๑۩۞۩๑ ۞|™•● ANKARA●•™ |۞ ๑۩۞۩๑
| |
kaktüs SceneKids Özel Üyeler
Mesaj Sayısı : 1450 Rep Puan : 1581 Kayıt tarihi : 21/04/09 Yaş : 33 Nerden : anKaRa...!
| |
JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: İclal Aydın. Seni Sevıyorum Perş. Nis. 23, 2009 12:41 pm | |
| | |
|