Pantera vokalisti Philips Anselmo ile bir konser turnesi esnasında ufak bir röportaj..
~Bu sansı verdiginiz icin tesekkür ederim.İlk olarak official liveinizle konuya girmek istiyorum herkes bu albümüzde hayal kirikligina ugradi ne dersin
(P) Öncelikle o konserdeki ses düzeni berbarttı.Kayıtı yapan sirket bu işten gerçekten anlamıyordu. Bende o albümde hayal kırıklığına uğramıştım fanlarımız gibi kusura bakmasınlar yakında daha iyisi çıkacak.
~Eski trash speed devleri yavas yavas dirilmeye basladi. slayer 3 yildan sorna album cikardi.Testament in yeni albumu cikti ne dersin trash speed alemi nasil suan
(P) Black Metal in Amerika gibi Avrupada’da trend olduğunu ve Trash in hala dimdik ayakta oldugunu vede gercek Heavy Metal i insalara göstermek için bu albumleri yapıyolar bizde hazırlanıyoruz.
~Trash speed in suan sence zirvesindeki gruplar hangileri
(P) Pantera ve slayer tabiki.
~Yeni albumde sanki vokal biraz daha sertlesmiş gibi ne dersin
(P) Evet daha farklı bişeyler denedim. Bence güzelde oldu.
~Dynamo Festivaline neden katilmadiniz
(P) Çünkü orda sevmedigimiz gruplar vardı.Hemde yeni albumun kayıtlarıyla uğrasıyoduk.
~Yeni album ne zaman cikcak ve nasil bir dogrultuda olcak
(P) Kesin bir zaman soylemek zor ama 2000 in baslarında cikartmayi dusunuyoruz. Tabiki daha heavy olacak!
~Bu sıralar hangi gruplari dinliyorsun
(P) Bu sıralar Testament ve MOONSPELL in yeni albumlerini diniyorum. Özellikle Testament’ in The Gathering çok sıkı.
~Etkilendigin vokalistler oldumu hiç
(P) Özellikle Bruce Dickinson’dan etkilendim. Zaten Bruce dan etkilenmemis vokalist piyasada yok gibi!
~grup elemanlari arasindaki dayanisma nasil, beraber zaman gecirirmisiniz
(P) Evet, sürekli beraberiz, beraber tatle cıkarız, beraber içeriz, zaten Rex’lede ayni evde kalıyoruz.
~Turkiye’deki heavy metal ortami hakkinda hic bir bilgin varmi
(P) Fazla bilgim yok ama 1 tane grubunuzu dinledim Pentagram. Soundlari gercekten orjinaldi.
~Turkiyeye gelmeyi dusunuyomusunuz
(P) Sanırım yeni albumun turnesi içine Turkiye yide dahıl edeceğiz Slayer ve diger gruplar ordaki ortamın çok iyi olduğunu söylediler.
~Onceden ********** kullaniyordunkonser oncesi komaya bile girmiştin. simdi ********** ile aran nasil
(P) Evet kullanıyodum. Hatta overdose tan öluyodum ama sonaradan tedavi gördüm ve kurtuldum artık cok uzaklastım.
~Konsere hiç ********** alarak çıktığın oldumu
(P) Ama size komik bi olay anlatıyım bi konerde **********yu fazla kaçırmıştım herhalde sözleri unutmuşum hepsini götümden uydurmuştum bunuda daha sonra videodan izleyince gördüm. Ama artık kullamıyorum
~Önceden fani oldugun gruplar varmiydi
(P) Evet vardı. Black Sabbath, Acdc, Saxon, bunlara eskiden tapardim ve tüm konserlerine gitmiştim.
~Besteleri genelde nasil ortamda yaparsin
(P) Genellikle Rexle bir araya gelip önce sözleri yazarız.Sonra hep beraber ana melodiyi cikartırız.
~Sence Pantera’nin sonu ne zaman gelecek
(P) Fanlarimiz bizimle oldugu sürece Pantera asla yok olmıyacak.
~(Ayağa Kalkıyorum ve) Philip hersey icin sagol. Yemek cok guzeldı.Gorusmek dilegiyle
(P) Ben tesekkur ederim ayrıca Türkiyedeki fanlara burdan selamlar Stay HEAVY!