pixi[é]La_xD Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Rep Puan : 4351 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 34 Nerden : ||| ๑۩۞۩๑ ۞|™•● ANKARA●•™ |۞ ๑۩۞۩๑
| Konu: nickLer xD |35| Ptsi Nis. 20, 2009 8:30 pm | |
| HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Dü$üNméq DédiM Ölméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SöLédiM!
' SaKıN BiRgÜn dÜşLeRiMiN En kArAnLıK YeRiNdE ÇıKıP GeLmE…SaKıN GeLmE GöZyAşLaRıMı sIlMeYe eLlErInE KaNıM BuLaŞmAsIn
Vicdanla birlikte şeref ararım ben sevdiklerimde...her zaman doğru değildir seçimlerim..gün gelir ********leride severim...!
--------LeRiN --------Ce YaŞaDıĞı Bu dÜnYaDa SeNdE --------Ce YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeYmEsİn.
bir varsın bir yoksun tıpkı çocukluğumda anlatılan masallar gibi.......
' BaZéN sOnLaR Ba$LanGıÇTR KaÇı$Larsa KuRtuLu$..GéRiDe kALnLaRı çÖp Dİé Atmı$M KöPeq oLan bUyuRSN KaRı$tıRSın.!
Al gxtüR bEnİ gUrUrUn OLmADıĞı bİr yERe YokSA bU HaYaT ÇeKiLMiYOr AşkIN böLESi GÜCÜMe GİdİoR...
GeLeceğiM ßeKLe DeDi... ßeN ßeKLeMeDiM o Da GeLmeDi... öLüm Gißi ßir ŞeYDi aMa KiMSe öLmedi...!
Çok masal anlatıldı,hepsinin sonunda ayrılık notunu okudu zanlıBenim hayatımı bir kişi yıktı,kalemimi kırdı,sözlükte sevgiliydi anlamı ..
uZuN GeCeLeRDe uYKuMSa ViRGüLüM,Bu KıSa CüMLeDe SoN NoKTaDıR öLüMüM
BilmedikLeriMi AyakLaRıMıN AltıNa ALsayDım BaşıM GöğE EreRdİ....!”
yoruldum artık...dermanım kalmadı...sevdim sevilemedim..ben agladım o güldü..sizde sevgi bumuydu..karsılıksız birşeymi?????
NaĞmeLeRiN yErİnE bUgÜn SeLa SeSi VaR...sÖyLeYiN aŞıKLaRa AşKıN cEnAzEsİ vAr.. hiç bir şey söylemiyorum artık hiç bir söz herkez susmalı artık kimse konuşmamalı....!
HayaT öLe ßiR Karma$a Ki: Ya DoRu zmnDa YanLı$ inSaNı ÇıkaRıo Kar$ına, Ya Da yanLı$ zmnDa DoRu iNsaNıN Kayßına Ndn oLuyo.. aRtıK qüweN we MutLuLuğu ßuLmak Çoq zoR, İnsanLarı TanımaK ßir 0 kaDar İmkanSız! Ya zmNa yeNıLıoSun, Ya Ki$iye!!..
[c=34]SeYrAnTePeLi (h)(h) |!]Җ[!|ЯзŦũЯή Øf Ŧħз RaPoRsUz_DeLi (h)(h) |!]Җ[!|• ● ||ĆǿрŷяіgħŦ 2007 RoZoLsKy|| ● •[/c=4]
' Ti$öRTüM ߀yaZ d€LLy'İm ßiRaS GöML€ğİm MaVi At€$ €d€RiMm Aßi
' HaYaT PaRmAkLaRIMIN UcUnDaN KaYıP GiTti..dUrDuRaMaDıM.UğRaŞtIm.AmA OlMaDı.yA BeN AcEmIyDIm.yAdA HaYaT ÇoK TeCrÜbEliYdİ
T€k T€s€lLiM k@D€hL€Rß@şK@ ßiR ş€Y İsT€m€z s@rHoŞ €Tsİn Y€T€rkİ r@KıŞ@r@PF@Rk €TM€z
+ ßn isTemesemde HayaT haLa Devam £diyor ve zamaN haLa Su GiBi akıyOr.ve ßen kısırdöngü bi oyunun içindeym,LeveL aTLadımmı Hiç ßiLmiyorM PuanLarım siLindi ve gaLiba JeTonumda ßiTti Oyun ne kadar devam eder ßiLmiyorm ama ßn GameOver oLmasını bekLiyorm!!+
Bazen Ciddi,bazen Sakaci..Bazen Duygusal,bazen dertli..Bazen gicik,bazen güzel..Bazen Suskun,bazen geveze..Bazen Deli,bazen Catlak.. Ama herdaim MANYAK !
...::: Kötüler sevilmezz .. Ve bende sevilmedim :::... ...::: Ad***** göre olamadığım için midir ? :::... ...::: Yalakalığı benimseyenler sevilsin :::... ...::: Ben buyum kimseye ihtiyacım da Y-o-K ! :::...
aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!
siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..
BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!!
….En yakın bildiğim vefasız çıktı, beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı….
Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????
Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya...»
£y İ$T@NßUL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden... Verme istemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok senden...
BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele
>((((yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal))))<
..][..uHuMDaN BaŞKa DoSTuM oLMaDı,,Ve DeDiMi DiNLeYeN SaDeCe GöNLüm VaDı..][..
, [[...YÜREGIN VARSA GEL,,SEVGIN VARSA GEL,,HASRETIN VARSA GEL..SEVEN INSAN TANIMAZ ENGEL...]]
' öLü Kelebeeenqq..=X ForeweRock!! Alkoliq olma Hayqoliq ol..!xD Gözlerinnn beny sana habsedioR..!:
c=#000000] ● uLтя[/c][c=#FF0000]A[/c][c=#000000]sLaп ..[/c]::
.[kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=)):
Hayat yollardan cizilmis olsa bile bu yollardan birini sececeksin secdigin yolda olum olsa bile slm verip gececeksin
ßeni ceken ceker cekmeyen ceker gider kopacaksa kopsun biteceks bitsin beni sevmeyen varsa siktirolup gitsin
Elhimde Artiq Herşhey Siliyorum Dhünü. Lanet Edhiyorum Gheçmişe Yhaşıyorum ßhugünü.
qimSe Benyy Sefmiyør Çünqü , Bhen farqhLıYıM. Bhende qimSeyi SefmiyOrum Çünqü hepSi aYnıLar ..
GhüLüşLer yhaLan artıq ShefdaLar DµmÀn aLtı siqaramıñ uChuñda Yakıjam Bhu aŞqı ! Çaq KİBRİTİ Gör DUMANI .!
öLsem hemen şimdy..kapasam qözlerymy..ßıraqsam kanatLarımı dünyayha..Gelmeden o qün..Kopmadan kıyhameth..!!
karannıq şard koşmş yalnnızlıqı bana aynma bqtım yne qmse yoq..1 qız sdce we 1 kac su dmlası..Dkülür yere krmzı kan soqkta.! qmin umrnda..?
Bu qarip bir weda olacak cünkü aslında heb icimdesin
Şizofreniq sessizLiqimin attıqı sadist cıqlıklar mazoşist umutlarımı kırbaclıyor..Tek bir bakış icin erteledim intiharımı.!!
kendysyy qarip 1 meleq ardına düşmeniz qerekk..(;
-..kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))
ÖyLé ßir $arkı DinLémk İstiyormki İntihara Té$ébüs Ettirsn,ÖyLé ßir MutLu OLmk İstiyormki ßéni Hayata ßağLasın,İmkansız Mı...??
né éL!mdn †u††uLr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwmediLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Ler ßana ßu dünyda mu†LuLuq Haramm$ méqéR
HERKESIN ISTEDIĞINI YÁ?ÁßILECEĞI ßIR YERDE HIç KI?SEISTEDIĞINI YÁ?Á?ÁZ
Hér ßitén $éy ßaşLamak İstédiqiyLé KaLır ! ßndé ßa$LamDan ßitén Cok $éy var Örnéqin HayaLLérim...!
Sénin ßüyük ihtimaLLé yaßanCıSı oLduqun dü$Léri ßüyütéRékk, SonSuzLuk kOyuyORum , Sénin O qüzéL Adını ..
FırsatLar kapıyı çaLdıqnda qürüLtüdén $ikayéT édén méLankoLik ki$i..
ßénimLé tartısacaksan izin vérdé ßéynimi cıkarayım ésit sartLarda tartısaLıM...
ßénÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdénßiti$ikYazdımHér $éyi .
İstediğim sadece biraz sevgiydi bunuda mı benden esirgedin...
Gittim! Şimdi ßİr Mevsim Değil, ßir Hayat Girdi Aramıza, Ne Sen Döneßilirsin Artık Geriye, Nede ßen Kapıyı Açaßilirim Sana..
*...Aynalarla avunma , göstermezler içini.. Hiç çekinme tanı kendini..'
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n...!:
ALkol hoş!Ortam Loş!Dinle bniyy herşey çoq boş!qimseye inanma qimseye qüvenme qimseye aldanma kendin çoş!
*HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi...!!
*ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi..!!!!
*ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim
*Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa...
*ßeni görüp sınama.. sadece göreßiLdiğin kadarım ..Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım...!!!
| |
|
taFFyo V.İ.P
Mesaj Sayısı : 541 Rep Puan : 681 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 33 Nerden : ankara :F
| Konu: Geri: nickLer xD |35| Salı Nis. 28, 2009 11:28 am | |
| | |
|
JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: nickLer xD |35| Ptsi Mayıs 04, 2009 12:45 pm | |
| | |
|
kaktüs SceneKids Özel Üyeler
Mesaj Sayısı : 1450 Rep Puan : 1581 Kayıt tarihi : 21/04/09 Yaş : 33 Nerden : anKaRa...!
| Konu: Geri: nickLer xD |35| Ptsi Mayıs 04, 2009 12:47 pm | |
| | |
|
SceneGirL__ Prenses
Mesaj Sayısı : 1477 Rep Puan : 1585 Kayıt tarihi : 01/05/09 Yaş : 32 Nerden : ●|| ۞ ~• iڪے†ðηвﺙL,Ҳ •~ ۞ ||
| Konu: Geri: nickLer xD |35| Ptsi Mayıs 04, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
XxX_Celine_ Prenses
Mesaj Sayısı : 2695 Rep Puan : 3470 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 31 Nerden : «•••ºANKARAº•••»
| Konu: Geri: nickLer xD |35| Çarş. Mayıs 13, 2009 5:46 pm | |
| | |
|