pixi[é]La_xD Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Rep Puan : 4351 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 34 Nerden : ||| ๑۩۞۩๑ ۞|™•● ANKARA●•™ |۞ ๑۩۞۩๑
| Konu: nickLer xD |27| Ptsi Nis. 20, 2009 8:23 pm | |
| KendimLe başbaşa kaLmaya çaLıştıkça, yüzüme vurdu yüzsüzLüğünü hayat.
Nereye oLduğunu biLmediğim yoLLara girmekten korkarak, çaresizLiğime yenisini ekLedi yeni bir yoL! Hayat(mış)..!
Acıya aLışmış bir bedenin yüzüne mi vurmak gerek sancıLarını tüm kök hücreLeriyLe..!
İşte ben buradayım,
Yalnızlık denilen mapusta Cezamı sen kesmişsen,
Eyvallah…
Sensiz,..
Bir düş görmüşüz birlikte, Sen benden habersiz, Hayat her zaman aynı monotonLukta sürmez..
KuLakLarımda ağır bir parça beni anLatan, Odamda bir sessizLik, sensizim diye bağıran.
Umutsuzca bekLiyorum,ama sen gibi gitmiyorum!
Ben bıraktığın yerde, gittiğin günden beri, her gün öLüyorum...
SüsLü sevda sözcükLerinde değiLdi aşk o üç harfin iz düşümüydü yüreğimdeki.
Sen boynumu büküp anLamLı suskunLuğu acizLik sandın, oysa ben aşkımın büyükLüğünden çıkarmıyordum sesimi !
Göz kapakLarına yeniLmezLik bayraklarını çek ve sakLa yaraLarını.
İstersen Artık Dönme..!
‘ beni bırakma ’ sözcükLeri ‘ bırakıp gitme ’ yaLvarışLarı buhar oLup uçtu aramızdan.
Aşk tarafsızLığını yitirmişken, YamaLı yüreğimi iade ediyorum karanLığa..
Yüreğimden tuza bandırıLmış acıLarımı eLerken yine şehrimin soğuk kaLdırımLarına bırakıyorum sensizLiği.
Senden sonra tüm sokakLar tek adresim. Öznesizim. Senden sonra tüm cinayetLerin tek faiLiyim.
Aşk tarafsızLığını yitirirken ben; sensizLiğin iktidarında sonumu hazırLıyorum.
Düşlerini düşlüyorum birde batışını Düşlerini düşlüyorum birde batışını Sebepsizliğini ve sebepsizce gidişlerini Bitirişlerini bir şeyleri başlatmadan..
zihniмn icindє dolaşıvєяiyoя göяntülєrя sözLєri oLмyan bir şaякıya вenziyoя tıpкı.
Mutlu sonla biten masallarım olmadı.. hiç benim.. Hep hüznle biten.... Bazende biterken başlayan hikayelerm.. oldu.. sabah doğan güneşin yerine.. hep batan güneşim..gecelerim oldu.... masallarda hep asıl kız sevilirken.... üşüyen bnm ellrm oldu..
Yüksek doz yanlızlık. ama asıl problem bu değil ki!
Dünler alsın seni
Kireçlendi kalbi[m] 3
Birtek ben birtek sen hadi terkedelim bu koca dünyayı.(:
Platonizme mahkum oldun sen !
Kalbi kalbe vermek olmaz sorgularda affet...
- ÇizGiLere BaSmaDan YürüYen inSanLarDAnım.
Bu İnSaNLaR.. Doğu$Tanmı SalaktıLar..? YokSA SoNRaDaN Mı oLDuLaR..?
hEr PİyOn PoTaNsiyeL ßİr vEziRDir.
herşeyin sıradanlaştığı bi dünyada bazen kaybetmek en doğru seçimdir ve o dünyada en yerinde tercih vazgeçiştir...
Yeni örenen yürümeyi çocukLar qbi önce adımLar snra koşmaLar öLe inat etme her yıkıLış bir diriLş zmna .
sesinizi biLe duymak istemıyorum hePiniz yaLansınız çıkaR için uqRaşan basiT waRlıkLaRsınız aDisiniz sıfaTsızsınız LaneTLeRin en büyüqü üzeRinize oLsun>.<'^
bİ ŞaRaP bİr sİgaRa SoN bAhAr KOyNUmdA yAnLIZlıGı kOKluoRum KUrUtULmuS yApRaKLaRDa yGmUr yemıS TopRAklArdA...
вαzєη кα∂єяι вєℓιяℓєя уαzı уα∂α тυяα.. Sewilirken Uyuyordun! Şimdi SEN Sew , Böl Uykunu..!
sNa hersmnkinden çoq ihtiacım war..!
ÖpüLdüqü yerden kanaR a$k... Acı siyahtıR oysa,kanaR we boyaR gözLerinİ GüLÜ$Lerimi tehLiye et ey Panos! Cezasını çekmedİm Mi??!
Beynindeki topiklerin mozaikleri tamamlandımı
Yarim sen yokken ben herqün incitiLdim. Binbir parça binbir hayaL içinde eziLdim..
Küçük bir çocuğun şekerde bulduğu mutluluk gibi.
0na sarıldığımda bulduğum huzur gibi.
Heyecan gibi.. aşk gibi..
* ♂+♀=
Yani her şey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamıyorsun sevgili… olamıyorsun!
Umurunda bana verdiğin a c ı n ı n süresi (?) Yüreğimdeki nefretin bile sana yok gidesi. .
| |
|
taFFyo V.İ.P
Mesaj Sayısı : 541 Rep Puan : 681 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 33 Nerden : ankara :F
| Konu: Geri: nickLer xD |27| Salı Nis. 28, 2009 11:30 am | |
| | |
|
JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: nickLer xD |27| Ptsi Mayıs 04, 2009 12:39 pm | |
| | |
|
kaktüs SceneKids Özel Üyeler
Mesaj Sayısı : 1450 Rep Puan : 1581 Kayıt tarihi : 21/04/09 Yaş : 33 Nerden : anKaRa...!
| Konu: Geri: nickLer xD |27| Ptsi Mayıs 04, 2009 12:39 pm | |
| | |
|
XxX_Celine_ Prenses
Mesaj Sayısı : 2695 Rep Puan : 3470 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 31 Nerden : «•••ºANKARAº•••»
| Konu: Geri: nickLer xD |27| Çarş. Mayıs 13, 2009 5:55 pm | |
| | |
|