bazi insanlar vardir icq moronlari kategorisinie giren ki bu tarz temali ebleh $akalardan tarifsiz zevk alirlar "ben abisiyim", "ben karde$iyim" $usuyum busuyum diyip 2 saat kanitlamaya cali$ir pes edince de "ahahahah salak nasi da kandirdim" diyebilirler bu tur insanlarla fazla muhattap olunduktan sonra sevgilinin babasiyla chat yapmak icin gerekli kivama gelmi$ olursunuz aslinda cunku artik olaya yalanci coban'a insanlarin yakla$tigi gibi yakla$iyorsunuzdur
-selam a$kim naber
(burda 2 dk falan gecer, muhtemelen baba ya yava$ yaziyordur ya da acip loglara falan bakar sizse "ahah $akayi gercekci yapacak detaylar falan der durursunuz)
-ben babasiyim evladim
-ahaha birak $akayi $imdi (bravo, artik selamla$ma faslini atlattiniz sici$ faslina girdiniz umarim ki sevgiliye net ortaminda kufreden hiyarlardan degilsiniz, yoksa bilmiyorum "birak $akayi yarraam ehehe" dediginizde kayinpeder ne tepki verir)
bu noktadan sonra baba olduguna ikna olursaniz baba ki$i ya sessiz kalacaktir, ya da killanip sizle hakikaten konu$maya ba$layacaktir ki bu sizin de killanmaya ba$lamaniz icin iyi bir firsattir ve babayla chat yapmanin ta kendisidir dua edin baba ba$ta degindigim 2 kelimeyi 1 dkda yazan modelden olmasin yoksa icqdan falan sogursunuz vallahi
bu kadar saat sonra hakikaten kar$inizdaki insanin $aka yaptigi ortaya cikarsa bi zahmet onu geri donu$um kutusuna ativerin
tabii $u da var,
- nasilsin askim?
- (kisa bir algilama suresinin ardindan) iyiyim sevgilim
- aksami sabirsizlikla bekliyorum
- (kurnaz ve agir bir sekilde yazar) ben de
- bu sefer kesin yalniz olacaz, hic merak etme
- (icinden kufrederek) sonunda peki neresiydi bulusacagimiz yer? beni bilirsin cok unutkanimdir
- aman numara da yaparmis benim guzelim orayi gozun kapali bulursun sen, az mi gittik
- (tuslara sert sekilde basmaya baslar) yok hakikaten unuttum su aralar kafam cok karisik biliyorsun
- kurtaj meselesi di mi? sevgilim kac defa konustuk ama bunu seninle unut artik, oldu bitti
- (klavye hasar gormektedir) hayir, kurtasj falan degil, sadec unuttum iste adresi versne sen taksiyle gelecem de
- iyi tamam sinirlenme hemen, azdin yine anlasilan mithatpasa cad pervaz sk 66/21
- (tuslara olanca gucuyle basan parmaklardan kan akmaktadir) saat kacttaydi peki
- yine her zaman bulustugumuz saatte iste
- (kanlar icindeki klavye tuslarina titreyerek basmaya devam eder) saat kacta?
- kesin azdin sen beynin sulanmis iyice ben seni iyi ederim merak etme dokuz gibi orda ol
- (tuslara basarken anlamsizca haykirmaya baslar) tamam
- bak bu sefer de sana aldiim pembeleri giymezsen bozusuruz
- (gozlerinden yaslar akarken haykirmayi surdurur) giyerim simdicikmam lazim
- optum
- ben de (bir sure daha haykirmayi surdurup bayilir)
bunu sonu iki ölü birde balatayı sırmış bir baba vardır
sanal alemde dikkatli olmak lazım gelir