SceneKids, EmoFun Forum, Müzik & Chat UYELERE OZEL SCENEKIDS TOPICLER... BAZILARI İÇİN SADECE FORUM AMA BİZİM İÇİN BİR AİLE... UYELİK 5 SANIYE UŞENME AmK :) |
|
| özDemır asaF | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
qeDy Moderatör
Mesaj Sayısı : 1914 Rep Puan : 2537 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 29 Nerden : ankaRa
| Konu: özDemır asaF Çarş. Nis. 22, 2009 9:41 pm | |
| Karmaşık Doğru
Beni güldüremeyen Acıklı değil Gülünçtür
Ağlayışların çok çoğu Düşündürücü değil Gülünçtür
Acıklı Düşündürür güldürür Güldürür düşündürür
Solmuş bir gül, örneğin Sabahları bir düğün Akşamları ölümdür
Karmaşık, ellerimdeki çiçek Sabahki akş.....i o gerçek Gülümdür
Bulgularım yere düşünce Sözcüklerim üşüyünce Ölüyümdür . Özdemir Asaf | |
| | | qeDy Moderatör
Mesaj Sayısı : 1914 Rep Puan : 2537 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 29 Nerden : ankaRa
| Konu: Geri: özDemır asaF Çarş. Nis. 22, 2009 9:42 pm | |
| Aşk Şarkısı
Ellerini ver, öpeceğim, Binlerce el içindeyim, Şu beyaz çizgilerden gideceğim. Ellerini ver, ellerini... Seni öldüreceğim.
Gözlerinden gireceğim, İçinde yer edeceğim. Sana oradan sesleneceğim; Ellerini ver, ellerini... Seni öldüreceğim. . Özdemir Asaf | |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: özDemır asaF Çarş. Nis. 22, 2009 9:43 pm | |
| SENİ SAKLAYACAĞIM
Seni saklayacağım inan Yazdıklarımda, çizdiklerimde Şarkılarımda, sözlerimde.
Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde.
Sen göreceksin duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın.
Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın.
Bir seviyi anlamak Bir yaşam harcamaktır, Harcayacaksın.
Seni yaşayacağım, anlatılmaz, Yaşayacağım gözlerimde; Gözlerimde saklayacağım.
Bir gün, tam anlatmaya... Bakacaksın, Gözlerimi kapayacağım... Anlayacaksın. | |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: özDemır asaF Çarş. Nis. 22, 2009 9:43 pm | |
| YALNIZLIĞIN ADI
Derin bir uyku... Düşümde Düşündüm ister istemez Aklıma takıldı Yalnızlığın adı
Tam o sırada Bir sinek Beni uyandırdı Gerçek bir sinek Yalnızlığın adı Düşümde kaldı | |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: özDemır asaF Çarş. Nis. 22, 2009 9:44 pm | |
| İSTİYORUM
Rüzgar mı dedim... İsterim ki saçların dağılsın. Gece mi dedim. Hemen düşüncelere dalmalısın.
Aşk der demez Kalbin hızlı çarpmalı. Sabah, dememe kalmadan Uyanmalısın.
ANSIZIN
Ben sensiz olanlara seni aratıyorum, Ben sensiz kalanlara seni yaratıyorum, Seni saklayacağım, seni yazıp-andıkça Kendimi çoğaltıyor, seni kuşatıyorum.
Unutturmayacağım, seni yaşatacağım, Kendimi çoğalttıkça, seni kuşatacağım, Her zamanda, her yerde sen bende yasadıkça... Sen evreninde sana seni aratacağım.
[MUM ALEVİ İLE OYNAYAN KEDİNİN ÖYKÜSÜ
Bir mum yanıyordu bir evin bir odasında. O evde bir kedi vardı. Geceler indiğinde kendi havasında Mum yanar, kedi de oynardı.
Mumun yandığı gecelerden birinde Kedi oyunlarına daldı. Oyun arayan gözlerinde Mumun alevi yandı, Baktı, Mumun titrek alevinde Oyuna çağıran bir hava vardı.
Oyunlarını büyüten kedi büyüdü Kendi türünde çocukcasına, Döndü dolaştı, yavaş yavaş yürüdü Geldi mumun yanına, oyuncakcasına. Bir baktı, bir daha, bir daha baktı Mumun alevinin dalgalanmasına Uzandı bir el attı. Bıyıklarını yaktırmadan analmayacaktı... İlk kez gördüğü mumun yakmasına İnanmayacaktı.
Kedi oyunlarında büyüyordu, Mum, üşüyordu yanmalarında. Zaman ikili yürüyordu Aralarında. Bir ayrışım görünüyordu Birinin yanmalarında Öbürünün oynamalarında.
Kedi oyunlarında büyüyordu, Yitirerek gitgide oyunlarını. Mum küçülüyordu yanmalarında, Yitirerek gitgide yakmalarını.
Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydınlatırken küçülen mum yakacaktı. Küçülen yaka-yaka aydınlatacak, Büyüyen yana yana anlayacaktı.
Bir mumun yanmasından Ve bir kedi oyunundan Kaldı sonunda Bir gecenin tam ortasında Bir evin bir odasında Göz-göze susan İki insan.
Mum yandı bitti Kedi büyüdü gitti. oyunlar karıştı gecelerde Suskun uykusuzluklara.
O iki insandan, sonunda Birinin anılarında kedi, Birinin dalmalarında mum Kaldı gitti.
Nerede bir mum yansa şimdi, Nerede oynasa bir kedi, Birbirine yansıyor, karışıyor gölgeleri... Bugün dün gibi oluyor, Dün bugün gibi. Mum ellerimi tırmalıyor, Belleğimi yakıyor kedinin elleri.
| |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: özDemır asaF Çarş. Nis. 22, 2009 9:45 pm | |
| BEN SİZE NE YAPTIM
Ben size ne yaptım Çağrı mı, armağan mı, ceza mı Ne vardı böyle karşıma geçecek Ben ne yazılar ne çizgiler yitirdim hatırlamadım Ne var ki sizinki onlar gibi gitmeyecek
Artık olan oldu Gitmeniz gitmeseniz bir Ben de düş kursam da kurmasam da Aklıma yüzünüz gelecektir
Ben size ne yaptım, Ne kötülüğüm dokundu size İnanın - hoş niçin inanacaksınız- Sizi şu ana kadar tanımazdım İnanmak, bilmek yakışmaz size Karşıma çıkmayacaktınız. Karşımda bir resim gibi şimdi Kuramadığım düşlerin çizdiği, siz Hem gözüme hem düşüme Çakılıp kaldınız Renklerinize ve biçimlerinize Düş dışı gerçeklerin çizdiği siz
Beni benden çıkardınız Beni benden aldınız Göz görmeye-görmeye Bir uzağa bıraktınız Kendime dönmeye ertık çok geç. | |
| | | pixi[é]La_xD Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Rep Puan : 4351 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 34 Nerden : ||| ๑۩۞۩๑ ۞|™•● ANKARA●•™ |۞ ๑۩۞۩๑
| Konu: Geri: özDemır asaF Çarş. Nis. 22, 2009 10:47 pm | |
| | |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: özDemır asaF Çarş. Nis. 22, 2009 11:04 pm | |
| | |
| | | JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: özDemır asaF Perş. Nis. 23, 2009 12:47 pm | |
| | |
| | | qeDy Moderatör
| Konu: Geri: özDemır asaF Cuma Mayıs 01, 2009 8:46 am | |
| | |
| | | | özDemır asaF | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|