Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum...'
==> Amerika'dan Britney Spears
'Herkes bir şekilde kadın olur ama hanımefendi olamaz!..'
==> Müzeyyan Senar'ın kızı Feraye Işıl'dan Bülent Ersoy'a
'İnsan, hayvan... her canlının yavrusu ne güzel. Öyle değil mi sevgili seyirciler?'
==> Defne Samyeli (Show Haber)
'İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir...'
==> Serdar Ortaç
'Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yala***** atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim...'
==> Hülya Avşar
'Uzun vadede politikada iyi şeyler yapmak istiyorum. Manken arkadaşlarım da bana destek oluyor...'
==> Tuğba Özay
'Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim'
Emrah
Öyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene içicem bir daha ömür boyu hiç sivilce çıkmayacak. İşte öyle bir sivilce ilacı aldım ben...'
==> Güzide Duran
'Annem bana 'O.... Ç.....!' diye bağırdığında oluşan ironiyi hiç bir zaman anlamadı...'
Jack Nicholson
'İnsan sevdiğine 'Sana geleceğine bana gelsin' der. Öyle değil midir ya? Herkesin bir bebeği vardır...'
==> İbrahim Tatlıses
'Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum...'
==> Hande Ateizi
Coly top diye Hasan'a vurdu. Ama Hasan'ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan...'
==> Türkiye - Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül
'Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz...'
==> Brooke Shields
'Cennet, herkesin barış içinde, mutlu yaşadığı ve buluttan buluta zıpladığı bir yerdir. Ve uzun sakallı yaşlı bir adam etrafta dolaşır; O tanrıdır...'
==> Britney Spears
'Bak kızım sana şimdi bişey söylicem şasıcan... Ben Salvador Dali'nin sekreteri ile beraber oldum Paris'te biliyor musun? Pariste yaani, yaa Salvador Dali... Benim babam da yaşamıştır diyosun... Senin baban Salvador Dali ile nasıl birlikte olur kızım? Demek ki size burdan bi
sınav gelecek ki tepki gösteriyorsunuz değil mi? Yaaa Salvador Dali...'
==> Yıldo
'Her ne zaman televizyon seyrederken dünyada açlıktan ölen zayıf çocukları görsem ağlarım. Yani demek istiyorum ki; onlar gibi zayıf-ince olmak isterdim ama bütün o sineklerle ve ölümle ve o tip şeylerle değil...'
==> Mariah Carey
'Ortada bir hakaret yok. Hıyar kelimesini kullandım. Bunu kendime de kullanırım. Yanlış anlama olmuş. Televizyonlar hıyarın h'sini alıp 'h....tir'' yapmışlar...'
==> İbrahim Tatlıses
'Ben küçükken devamlı rüyamda uzaylıları görürdüm. Böyle gri kıyafetli acayip parıldayan yaratıklardı. Geliyorlardı ve beni alıp götürüyorlardı...'
==> Tuğba Özay
'Ben şimdi parçayı Cengiz'in bana öğrettiği gibi okumadım. Cengiz bana bi nağmeler öğretiyor, çok değişik oluyor. Eğer öyle okursam hakikaten çok güzel oluyor...'
==> Seren Serengil
'Annem hakikaten çok kaliteli bir sanatçı annesi...'
==> Seren Serengil
Güner Ümit ==> 'Dünya kupasında 130 gol atıldıysa kaç gol yenilmiştir?'
Vatan Şaşmaz ==> '...ımm, 35
Güner Ümit ==> 'Mutfakta kullanılan uzun saplı herhangi bir mutfak aleti?'
Kibariye ==> 'Ütü masası!'
'Hadi len bir kıta okiim...'
==> İzzet Yıldızhan, Tgrt'deki şovunda
seyircilere doğru söyledi
Gazeteci Sorusu: 'Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?'
Türkan Şoray yanıtı: 'Bugün mü?'
'--Senin ağzını yerim-- toplumda çok sık kullanıldığı için böyle bir şarkı çıkarttım... '
Sinan Özen
"Benle mektuplaşmak isteyen hayranlarıma internet'i kullanmalarını öneriyorum. Çünkü mektup yazarken kullanılan kağıtlar ormanlarımızın heba olmasına neden oluyor..." => Mustafa Sandal (Acaip zekice hönkkk)
Dünyanın en büyük starlarından Simply Red beni dinlemeye geliyor..." Arto (eee tabi tabi)