Googlede aranan ilginç cümleler Gerçekten çok komikti.Tırnak içindeki kelimeler google’a aranan kelimelerdir…
“karizmatik muavin nasıl olmalı” yazmış bir arkadaş bir ohaaa da bu arkadaşa benden..
“dünyaya geliş amacım” yahu arkadaşım insan dünyaya geliş amacını google’dan arar mı?
“sofra kurallarını kim çıkardı” bu arkadaş sanırım sofra kurallarına acayip sinirlenmiş..
“erzurumda kaç ton kömür gider” bu arkadaş sanırım erzuruma taşınıyı mı taşınmıyım mı noktasında bocalamakta..
“2030 yılı görgü kuralları” bu arkadaş sanırım zaman makinasını icat etmiş ve 2030 yılına gitmeyi planlıyorama ortamda kaba durmayalım diye görgü kurallarını öğrenme peşinde olmalı..
“gerçekten deniz kızı var mıdır” bu arkadaşa sadece ohaaa diyip geçiyorum....xD
“amaç nedir” yazmış bi arkadaşhakkatten amaç nedir be ?..xD
“insanlar neden çöp atmaya kalkarlar” bi anlam veremedim bu arkadaşa..
“son 40 yılın öss soru ve çözümleri” yazmış işte buna azim drlr
“ilkokul 2. sınıflara göre deprem nedir” yazmış muhtemelen bir öğretmen bu nasıl bir soru yahuseni öğretmen yapanın aklına şaşarım…!
“insan merak ediyor nasıl oldu da oldu ve 100den fazla dil oluştu” yazmış bir arkadaş yalnız bu arkadaş google’la baya baya muhabbet ediyorarkadaş edasıyla soru sormuş muhtemelen google’dan “vAllahi tam bilmiyorum be birader” gibi bir cevap bekliyor..
“nasılsın sorusuna esprili cevap” yazmış asosyal bir arkadaşmuhtemelen ertesi gün kızlara hava atmak için böyle bir arayışa girmişyazık ki ne yazık…!
ve beni benden alan bir arama örneğiadam aynen şöyle yazmış google’a “anadolu lisesi sınavını kazandım mı?” E bu google dediğin şey senin gözlerinden kimlik tespiti yapıp sana sonuç yazamaz ki!Hem sen böyle bi soruyu google’a yazdığın için emin ol kazanamamışsındır!