JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: Sitem Msn Nickleri Salı Nis. 21, 2009 12:09 pm | |
| Sitem Msn Nickleri * Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!! * dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq * SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadığı nZar DeiLßiLmeLisin * $izofrence yaş….. yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!! * h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…! * MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin… Ştt Lan Arkana Bakmadan YaYLan.. * eğer intikam alabilseydim seni affederdim * ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez * kendin kadar akLımdasın * çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda * BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin …yarin ele * Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!! * Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???: * Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack’indeyim * kaLßin kadar konuş…!!! * Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın * senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın…!!: * Tam kar$ıya geçerken ßıraktığın O el ßen!m * ikimizde $a$kınız göte geLdi a$kımız * hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı * oh ne güzel oLdu içimde ßir huzur war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam * ßiLeşenlerine ayrıLmış ßileşik gißiyim * BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK.
ÇüNkÜ sEn rüzGarin çosTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin …yarin ele * a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni
en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR * ‘HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın * aLayına isyan ****:d * Seni seviyorum demek marifet değildir..Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek.. * Zekasına güvenip ağzı laf yapanlara..Laf yaptığı içinde adam sanılanlara kısa bir hatırlatma..” * IQ hiçbişey EQ herşey”Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala..! * sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!”Bir yazar demiş ya’’sen git aşk bana kalsın..
bende diorumki”BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..! * ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz…..!!!! * Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir
Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!! * ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın.. * Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe * Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim… * Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn’de Svmeyi Blr * pişmalık ßile bazen insana acı verebilio * gidene yoL yakı$ırr * ßêÿâzıñ kâdêrï kïr£êñmêk $ïÿâhıñ kâdêrï $µç£âñmâktır * geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım * geçmişte keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm…=(( * pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran dönene kadar * HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR…bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK…
bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM…!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_-> * yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım.. * ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim * Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam..!!! * nEefrEt’e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs.. * …$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$… * Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi? * karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği * Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya…» * seni ßi arkadaş ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun * DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM… * ÜzüLmem Veya mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..! * SeNi SevMeYi AğıR ÖdÜyoRuM.. * SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz.. * duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa öLeyimm * zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir…suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır.. * her gidişine ayrı anLam yükLüyorum * ..Bu hiç kimsem oLmadığı için değiL,”Sen”oLmadığın için duyuLan bir yaLnızLık.Bu yaLnız oLmak değiL “sensiz” oLmak.. * İsT€R Ah €T…İster Kin Duy…KeNdiNe GöRe HaKLıSın..AdıMı KöTü An…SoNuMu €LinLe YaZ…SeNDe ßiR Gün AnLaRsıN..!!! * Bir_Zamanlar_Herkez_Aynı_İken_Ben_Farklıydım_Şimd i_Herkez_Fark_Pesınde_Ben_İse_Aynı_İşte_Buda_Benim _Farkım_ * rüzgar ne kadar sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur..!!! * yokLuğunda özLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın * HaksızLık kar$ısında susan diLsiz seytandır…!!! * YaŞaNaN HeR RoL BiR EtKi YaRaTıR!! * HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!! * Hayat asLa sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir… * ______aLayına qider demedik mi_???cefaLarı çekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii??: * ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..: * .Gecici Heves DeğiL Hak €dene Nefes OLurum! * Amaç Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İçin Ne Kimseyi Kendime Örnek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Çalışırım!! * Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi * Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!>>>ßen a$ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepki<<< * Duymak nedir ßiLirmisin duymak ama anLatamamak cemßerini kıramamak keLimeLerin tam diLinin ucuna geLmişken söyLiyememek..!!! * bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ….. * ZuLmü aLkışLayamam,zâLimi asLa sevememeLenin keyfi için geçmişe kaLkıp sövemem…!!! * HAYATINDAN TAMAMEN SİLEMEZ BENİ KİMSE, YA KALBİNDE VARSA YÜREĞİNDE YA DA BEDENİNDE MUTLAKA BİR İZİM KALIR GERİYE.. * ßekLedim dakiLaları qünLere,t€Lefon ßaşındaki nößetLerime s0run ßeni… * giden gitti kaLan sağLarLa gündeLik a$kLara dewam * EsenLer merkez kafasına göre herkes çatıLır ka$Lar kesiLir ßaşLar en güzeL aşkLar esenLerde ßaşLar..!!! * Laf Søkmaya kaLkma kapak øLursun! Uqra$ma etiket øLursun! yaw$ama köpek øLursun! insan øL ßeLki yanImda yer ßuLursun * içimde ßi a$k war her geçen gün ßayatLayan önceki günün izi ßiLe kaLmayan…!!! * Gittim! Şimdi ßİr Mevsim Değil, ßir Hayat Girdi Aramıza, Ne Sen Döneßilirsin Artık Geriye, Nede ßen Kapıyı Açaßilirim Sana.. * …Aynalarla avunma , göstermezler içini.. Hiç çekinme tanı kendini..’ * a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n…!: * ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim…!!!! * HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi…!! * ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi..!!!! * ßu garip huyLar senden yadigarr * ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim * Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa… * ßeni görüp sınama.. sadece göreßiLdiğin kadarım ..Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım…!!! * ßu sevda ßitmez hasret ßitmez isteyene gider hiç farketmez * DetayLar aynadır farkı yansıtır..kaLitemizden susuyoruzz * Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır .. * yaşamak zor geLiosa ßu ßedene ya$amak için haLa atan kaLßimin ßen ****:d * Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan.(ßéndé yaLandım) | |
|
kaktüs SceneKids Özel Üyeler
Mesaj Sayısı : 1450 Rep Puan : 1581 Kayıt tarihi : 21/04/09 Yaş : 33 Nerden : anKaRa...!
| Konu: Geri: Sitem Msn Nickleri Çarş. Nis. 22, 2009 11:49 am | |
| | |
|
pixi[é]La_xD Moderatör
Mesaj Sayısı : 3082 Rep Puan : 4351 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 34 Nerden : ||| ๑۩۞۩๑ ۞|™•● ANKARA●•™ |۞ ๑۩۞۩๑
| |
JoHnxD Admin
Mesaj Sayısı : 1575 Rep Puan : 1934 Kayıt tarihi : 20/04/09 Yaş : 35 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Sitem Msn Nickleri Perş. Nis. 23, 2009 12:29 pm | |
| | |
|