SceneKids, EmoFun Forum, Müzik & Chat
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SceneKids, EmoFun Forum, Müzik & Chat

UYELERE OZEL SCENEKIDS TOPICLER... BAZILARI İÇİN SADECE FORUM AMA BİZİM İÇİN BİR AİLE... UYELİK 5 SANIYE UŞENME AmK :)

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sitem Msn Nickleri

3 posters
YazarMesaj
JoHnxD
Admin
Admin
JoHnxD

Rep Puan : 1934

Sitem Msn Nickleri Empty
MesajKonu: Sitem Msn Nickleri   Sitem Msn Nickleri Icon_minitimeSalı Nis. 21, 2009 12:09 pm

Sitem Msn Nickleri

* Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
* dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
* SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadığı nZar DeiLßiLmeLisin
* $izofrence yaş….. yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!!
* h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…!
* MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin… Ştt Lan Arkana Bakmadan YaYLan..
* eğer intikam alabilseydim seni affederdim
* ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
* kendin kadar akLımdasın
* çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda
* BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin …yarin ele
* Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!!
* Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
* Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack’indeyim
* kaLßin kadar konuş…!!!
* Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın
* senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın…!!:
* Tam kar$ıya geçerken ßıraktığın O el ßen!m
* ikimizde $a$kınız göte geLdi a$kımız
* hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı
* oh ne güzel oLdu içimde ßir huzur war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam
* ßiLeşenlerine ayrıLmış ßileşik gißiyim
* BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK.

ÇüNkÜ sEn rüzGarin çosTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin …yarin ele
* a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni

en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
* ‘HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın
* aLayına isyan ****:d
* Seni seviyorum demek marifet değildir..Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek..
* Zekasına güvenip ağzı laf yapanlara..Laf yaptığı içinde adam sanılanlara kısa bir hatırlatma..”
* IQ hiçbişey EQ herşey”Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala..!
* sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!”Bir yazar demiş ya’’sen git aşk bana kalsın..

bende diorumki”BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..!
* ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz…..!!!!
* Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir

Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!!
* ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın..
* Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe
* Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim…
* Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn’de Svmeyi Blr
* pişmalık ßile bazen insana acı verebilio
* gidene yoL yakı$ırr
* ßêÿâzıñ kâdêrï kïr£êñmêk $ïÿâhıñ kâdêrï $µç£âñmâktır
* geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım
* geçmişte keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm…=((
* pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran dönene kadar
* HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR…bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK…

bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM…!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_->
* yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım..
* ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim
* Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam..!!!
* nEefrEt’e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs..
* …$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$…
* Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi?
* karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği
* Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya…»
* seni ßi arkadaş ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun
* DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM…
* ÜzüLmem Veya mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..!
* SeNi SevMeYi AğıR ÖdÜyoRuM..
* SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz..
* duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa öLeyimm
* zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir…suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır..
* her gidişine ayrı anLam yükLüyorum
* ..Bu hiç kimsem oLmadığı için değiL,”Sen”oLmadığın için duyuLan bir yaLnızLık.Bu yaLnız oLmak değiL “sensiz” oLmak..
* İsT€R Ah €T…İster Kin Duy…KeNdiNe GöRe HaKLıSın..AdıMı KöTü An…SoNuMu €LinLe YaZ…SeNDe ßiR Gün AnLaRsıN..!!!
* Bir_Zamanlar_Herkez_Aynı_İken_Ben_Farklıydım_Şimd i_Herkez_Fark_Pesınde_Ben_İse_Aynı_İşte_Buda_Benim _Farkım_
* rüzgar ne kadar sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur..!!!
* yokLuğunda özLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın
* HaksızLık kar$ısında susan diLsiz seytandır…!!!
* YaŞaNaN HeR RoL BiR EtKi YaRaTıR!!
* HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!!
* Hayat asLa sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir…
* ______aLayına qider demedik mi_???cefaLarı çekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii??:
* ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..:
* .Gecici Heves DeğiL Hak €dene Nefes OLurum!
* Amaç Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İçin Ne Kimseyi Kendime Örnek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Çalışırım!!
* Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi
* Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!>>>ßen a$ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepki<<<
* Duymak nedir ßiLirmisin duymak ama anLatamamak cemßerini kıramamak keLimeLerin tam diLinin ucuna geLmişken söyLiyememek..!!!
* bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ…..
* ZuLmü aLkışLayamam,zâLimi asLa sevememeLenin keyfi için geçmişe kaLkıp sövemem…!!!
* HAYATINDAN TAMAMEN SİLEMEZ BENİ KİMSE, YA KALBİNDE VARSA YÜREĞİNDE YA DA BEDENİNDE MUTLAKA BİR İZİM KALIR GERİYE..
* ßekLedim dakiLaları qünLere,t€Lefon ßaşındaki nößetLerime s0run ßeni…
* giden gitti kaLan sağLarLa gündeLik a$kLara dewam
* EsenLer merkez kafasına göre herkes çatıLır ka$Lar kesiLir ßaşLar en güzeL aşkLar esenLerde ßaşLar..!!!
* Laf Søkmaya kaLkma kapak øLursun! Uqra$ma etiket øLursun! yaw$ama köpek øLursun! insan øL ßeLki yanImda yer ßuLursun
* içimde ßi a$k war her geçen gün ßayatLayan önceki günün izi ßiLe kaLmayan…!!!
* Gittim! Şimdi ßİr Mevsim Değil, ßir Hayat Girdi Aramıza, Ne Sen Döneßilirsin Artık Geriye, Nede ßen Kapıyı Açaßilirim Sana..
* …Aynalarla avunma , göstermezler içini.. Hiç çekinme tanı kendini..’
* a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n…!:
* ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim…!!!!
* HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi…!!
* ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi..!!!!
* ßu garip huyLar senden yadigarr
* ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim
* Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa…
* ßeni görüp sınama.. sadece göreßiLdiğin kadarım ..Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım…!!!
* ßu sevda ßitmez hasret ßitmez isteyene gider hiç farketmez
* DetayLar aynadır farkı yansıtır..kaLitemizden susuyoruzz
* Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır ..
* yaşamak zor geLiosa ßu ßedene ya$amak için haLa atan kaLßimin ßen ****:d
* Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan.(ßéndé yaLandım)
http://scenekids.eniyiforum.net
kaktüs
SceneKids Özel Üyeler
SceneKids Özel Üyeler
kaktüs

Rep Puan : 1581

Sitem Msn Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Sitem Msn Nickleri   Sitem Msn Nickleri Icon_minitimeÇarş. Nis. 22, 2009 11:49 am

emeğine sağlık
pixi[é]La_xD
Moderatör
Moderatör
pixi[é]La_xD

Rep Puan : 4351

Sitem Msn Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Sitem Msn Nickleri   Sitem Msn Nickleri Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 10:38 am

payLa$m i. t$k xD rabbit
JoHnxD
Admin
Admin
JoHnxD

Rep Puan : 1934

Sitem Msn Nickleri Empty
MesajKonu: Geri: Sitem Msn Nickleri   Sitem Msn Nickleri Icon_minitimePerş. Nis. 23, 2009 12:29 pm

rıca ederım
http://scenekids.eniyiforum.net

Sitem Msn Nickleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» a$k nickleri!
» ------güzel msn nickleri
» punk nickleri.
» Ayrılık Nıckleri
» Güldüren msn nickleri